Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen.

Betalingen.

~ Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Wij accepteren op het moment alleen iDeal betalingen en vooraf overgemaakte betalingen. Ook de bestellingen die worden afgehaald, worden vooraf betaald.

 

~ Is er een minimaal bestelbedrag?

Heel simpel, nee die is er niet!

 

Producten & Kleuren.

~ Wat word er bedoeld met assorti?
De producten die wij verkopen zijn vaak in diverse kleuren leverbaar en omdat wij op voorhand niets te zeggen hebben over de kleuren leveren wij deze dan ook divers uit. Dit staat altijd bij het product vermeld.

 

~ Mag ik een voorkeur aangeven van kleur?

Een voorkeur opgeven mag altijd, maar dat wil niet zeggen dat je deze kleur ook krijgt. Nogmaals, het blijft voor ons altijd een verrassing wat wij binnenkrijgen qua kleuren.

 

~ Ik wil graag iets laten personaliseren, hoe kan ik dit doorgeven?

Staat er iets op de site, waar je liever een naam bij wilt hebben of toch net een ander lettertype? Laat het ons dan even weten voor dat je iets gaat bestellen. Wij kunnen dan van te voren aangeven of dit mogelijk is.

 

~ Ik wil graag iets personaliseren, maar het staat niet op de site?

Er zijn natuurlijk honderden opties die gemaakt kunnen worden. Onze website is natuurlijk maar een kleine indicatie van wat we allemaal kunnen. Daarom kan je altijd per mail contact op nemen met de wensen die je hebt. Wij maken dan geheel vrijblijvend een ontwerp en vermelden daarbij de kosten van het product. Dit doen wij geheel kosteloos!

 

Verzending & Afhalen.

~ Wanneer word mijn bestelling verzonden?

De bestellingen die via www.jubicadeautjes.nl worden gedaan, worden binnen uiterlijk 4 werkdagen overgedragen aan de vervoerder. De ene keer kan het zijn dat het binnen 1 werkdag aangeboden word en dat we de andere keer maximaal 4 werkdagen nodig hebben. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de periode en de andere bestellingen. Als je je bestelling met spoed nodig hebt, stuur ons dan eerst even een berichtje met daarin de uiterste datum wanneer het binnen moet zijn.

 

~ Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Mocht je kiezen voor de optie afhalen in Valkenswaard, dan zullen wij binnen 2 werkdagen via de mail contact met je opnemen. Het is mogelijk dat de mailtjes van info@jubicadeautjes.nl bij de spam terecht komen. Mocht je binnen 2 werkdagen nog niets hebben ontvangen? Check de spambox dan eerst voordat je contact op neemt!

 

~ Wat zijn de verzendkosten?

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, daarom vragen wij voor een brievenbuspakketje €3,95 en voor pakketten €6,75. Dit word automatisch verrekend in de winkelwagen.

 

~ Mijn bestelling is beschadigd, wat nu?

Wij pakken zorgvuldig al jullie bestellingen in. Nu kan het toch voorkomen dat tijdens de transport het product toch beschadigd, laat het ons dan weten. Stuur even een mailtje naar info@jubicadeautjes.nl met daarin foto’s van het product en van de verpakking. Dan zoeken we samen even voor een passende oplossing.

 

~ Ik heb de verkeerde artikelen geleverd kregen, wat nu?

Wij doen onze uiterste best om alles goed en correct mogelijk te leveren.. Nu kan het voorkomen dat je een bestelling binnen krijgt met het verkeerde artikel of een andere kleur. Stuur dan even een mailtje naar info@jubicadeautjes.nl met daarin de foto’s van wat je hebt gekregen en het factuurnummer. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

 

~ Kunnen bestellingen geretourneerd worden?

Eigenlijk is het antwoord heel simpel, nee. We personaliseren producten, daarom is de verkoop daarvan niet meer mogelijk. Mocht een bestelling verkeerd zijn gemaakt, heb je niet het goede geleverd gekregen of voldoet het niet aan je verwachtingen? Laat het ons dan wel even weten. We gaan dan samen naar een passende oplossing kijken.

 

~ Geen bevestigingsmail maar wel betaald? Wat nu?

Kijk voor de zekerheid eerst in de spambox! Het kan namelijk zijn dat mailtjes direct naar de spambox gaan, ons email adres is info@jubicadeautjes.nl. Mocht daar niets bij staan? Stuur ons dan even een berichtje, dan kijken wij voor je na wat er fout is gegaan!

 

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan gewoon een mailtje naar info@jubicadeautjes.nl! Wij zullen deze mailtjes zo snel mogelijk beantwoorden.