Retourneren

Belangrijk om te weten:
Op 1 februari 2001 is de wet "Bescherming van de consument bij op afstand afgesloten overeenkomsten" in werking getreden. De wet valt onder het ministerie van Justitie. Deze wet biedt u als consument een betere bescherming bij het kopen van goederen en diensten via internet, telefoon, post en andere communicatietechnieken, doordat belangrijke bepalingen in de wet zijn vastgelegd. U krijgt meer informatie door op de volgende link te klikken: Rijksoverheid. Jubi Cadeautjes vind dit voor u als consument zeer belangrijk.
Onze voorwaarden en regels zijn dan ook opgesteld volgens de richtlijnen van de genoemde wet. Hierdoor hopen wij u als consument nog meer vertrouwen te geven bij "kopen op afstand" en u welkom te heten als klant.

Natuurlijk nemen wij van Jubi Cadeautjes artikelen retour. De eventuele artikelen die retour komen dienen wel onbeschadigd een niet gebruikt te zijn. Let op! Artikelen die niet retour genomen worden zijn: etenswaren (snoepgoed en drank) en producten die speciaal voor u gemaakt zijn - denk hierbij aan producten waarbij, gekozen tekst, een naam, datum, etc op het product is gezet, middels borduren, bestickeren of bedrukken. 

 

De onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retour. De kosten voor retourneren zijn voor de consument. Deze herroepingsplicht is echter mogelijk indien de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Dit mag u echter niet belemmeren het product uit de verpakking te halen om deze te beoordelen.

 

Retourneren:
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dan wordt het betaalde bedrag, bij gehele retournering, inclusief verzendkosten (van alleen de heen zending) voor 100% (uiterlijk 14 dagen), vanaf de datum dat de koper het product naar de Jubi Cadeautjes heeft retour gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan de gestelde voorwaarde dan zijn wij genoodzaakt om een schadevergoeding in rekening te brengen.

 

U kunt een niet gebruikt artikel binnen 14 dagen retour sturen. Het termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding de volgende informatie bevat: de factuurdatum, een kopie van de factuur of pakbon, een omschrijving van de artikelen die retour gaan en de hoeveelheid. Mochten er nog vragen of eventuele opmerkingen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier of via info@jubicadeautjes.nl


Beschadigde of verkeerd geleverde producten NIET DIRECT retourneren, maar eerst melden.

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:
Jubi Cadeautjes
Brouwerijdreef 122
5551VC Valkenswaard