• Bestellingen van vrijdag tot en met zondag worden (uiterlijk) dinsdag verzonden! ๐ŸŽ๐ŸŽ
 • Bestellingen van maandag tot en met woensdag worden (uiterlijk) donderdag verzonden! ๐ŸŽ๐ŸŽ

Afhalen & Verzending

Onze bestellingen worden doorgaans tussen de 1 en de 5 werkdagen verzonden of staan klaar om afgehaald te worden. Dit is afhankelijk van wat je besteld en hoeveel stuks je besteld. En natuurlijk, of het op dat moment al druk is met andere bestellingen! (Onze werkdagen zijn van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op woensdag van 9.00 tot 13.00 uur). 

 

Mocht je een bestelling met spoed nodig hebben, neem dan vooraf even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Mocht je juist je bestelling later nodig hebben i.v.m. bijvoorbeeld de houdbaarheid van het snoepgoed. Kan je dit bij stap 4 van het bestelformulier doorgeven! Wij sturen je dan een bevestiging dat je bestelling later geleverd gaat worden!

 

Let op! Een bestelling wordt uitgeleverd zodra deze compleet is, er worden geen deelleveringen gedaan, hou hier rekening mee met bestellen.
Ophalen kan van maandag tot en met zaterdag! Alleen op afspraak!

 

Jubi Cadeautjes is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Heeft u na een week nog altijd de levering niet ontvangen, neem dan schriftelijk contact op met Jubi Cadeautjes. Dit kan door het invullen van het contact formulier of door middel van een email naar info@jubicadeautjes.nl


Afhalen

Afhalen is natuurlijk gratis en is alleen op afspraak mogelijk in Valkenswaard en in Maarheeze. Je kunt uw bestelling plaatsen via de website, zodra deze klaar ligt om afgehaald te worden krijg je hier bericht van. Je kunt dan een afspraak maken om het af te halen. Heb je zelf al een voorkeur voor dag en tijd? Dan kunt je deze altijd doorgeven bij stap 4 in het veld opmerkingen van het bestelproces. 

Wil je je bestelling afhalen in Maarheeze? Dat kan gewoon! Vul dan gratis afhalen in Valkenswaard in. Helaas kunnen we dit niet anders vermelden in ons bestelproces!! En geef bij stap 4 in het veld opmerkingen aan, dat je de bestelling wilt afhalen in Maarheeze! Of beantwoord de bevestigingsmail!

Verzending binnen Nederland

Verzendkosten binnen Nederland zijn:

 • Enveloppe: €3,75
 • Brievenbuspakketje: €4,75
 • Pakket: €6,99

 

Let op! Brievenbuspakketjes & pakketjes worden pas in het sorteercentrum gescand, het kan voorkomen dat je pas na 1 a 2 dagen een mail ontvang met de daadwerkelijke leverdag.

Verzending naar Belgiรซ

Verzendkosten naar België variëren van pakketgrote en gewicht. Deze kosten zijn zichtbaar in het winkelmandje en variëren tussen de €10,50 en de €17,50. Helaas worden deze kosten ook rechtstreeks aan ons berekend en kunnen we hier verder niets aan veranderen. Hoe lang pakketjes onderweg zijn naar België, varieert tussen de 2 en de 7 werkdagen!

Mancolevering

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij van Jubi Cadeautjes bij iedere bestelling in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig of verkeerd wordt geleverd. In dit geval kunt u na ontvangst van uw bestelling dit bij ons melden door middel van het contact formulier of een email naar info@jubicadeautjes.nl. Wij zullen dan schriftelijk tot een overeenkomst komen om dit zo goed mogelijk op te lossen.

Levering

We doen ons uiterste best om onze spullen veilig en goed te verpakken! Maar mocht bij aankomst het pakket  beschadigd zijn, neem dan AUB het pakket WEL aan! Maak daarna even duidelijke foto's en mail ze naar info@jubicadeautjes.nl. (Buitenkant van de doos, binnenkant van de doos en de beschadigde / kapotte spullen). Zo kunnen wij een passende oplossing maken in overeenstemming met jou!

Wanneer het pakket aan de deur geweigerd wordt, kan het tot maximaal 20 werkdagen duren voordat het pakket weer bij ons is! Dan pas kunnen wij een passende oplossing zoeken.. Dit duurt natuurlijk voor u als klant en voor ons als webshop veel te lang, daarom gelieve wel het pakket te accepteren en de foto's te maken. Wij kunnen dan gelijk actie ondernemen!

Pakketje kwijt

Is je pakketje na een week nog niet geleverd, neem dan contact op met ons. Vermeld in de mail altijd even het bestelnummer. Wij gaan dan met de desbetreffende vervoerder contact openen. Let wel op dat dit nog eens 3 tot 14 werkdagen kan duren voordat we een antwoord krijgen. Helaas kunnen we niet eerder een oplossing treffen tot dat we een definitief antwoord hebben! We weten dat dit heel vervelend is, maar helaas komt dit heel zelden voor! Wij vragen je geduld te hebben voor de situatie.

Jubi Cadeautjes is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Heb je na een week nog altijd de levering niet ontvangen, neem dan schriftelijk contact op met Jubi Cadeautjes. Dit kan door het invullen van het contact formulier of door middel van een email naar info@jubicadeautjes.nl

Vakantie / Feestdagen

Op alle onderstaande feestdagen zijn wij gesloten!

 • Nieuwjaarsdag
 • Goede vrijdag
 • Pasen
 • Koningsdag
 • Bevrijdingsdag
 • Hemelvaartsdag
 • Pinksteren
 • Sinterklaas - 5 dec.
 • Kerstmis